Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@17:11:58 GMT

نقش زنان سرپرست در رونق اقتصادی کشور

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۱۲۱۸۰

نقش زنان سرپرست در رونق اقتصادی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، فریده جعفرنیا بانوی سرپرست خانواری است که با دریافت تسهیلات اشتغالزایی و راه‌اندازی کارگاه چرم‌دوزی، زمینه اشتغال ۵۵ نفر را فراهم کرده است.

وی در این باره می‌گوید: با راه‌اندازی کارگاه چرم‌دوزی تاکنون زمینه اشتغال ۴۵ نفر به طور غیرمستقیم و ۱۰ نفر دیگر به صورت مستقیم فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زن سرپرست خانوار در سال ۹۶ با استفاده از تسهیلات قرض‌الحسنه کمیته امداد با رقم ۱۵ میلیون توانست کارگاه چرم‌دوزی خود را راه‌اندازی کند.

وی در این‌باره می‌گوید: از آنجا که به رشته‌های هنری علاقه زیادی داشتم، همواره در یادگیری این هنرها اهتمام می‌ورزیدم تا اینکه برای گذراندن زندگی خود و دو فرزندم مجبور شدم سخت کار کنم. در ابتدا به فراگیری مهارت‌های شغلی در زمینه چرم‌دوزی مشغول شدم و توانستم در مدت کوتاهی در یادگیری این رشته هنری از مربی خودم پیشی بگیرم و آرزوی دیرینه خودم که ایجاد کارگاه چرم‌دوزی بود را عملی کنم.

جعفرنیا می‌گوید: تلاش‌های مستمر برای افزایش مهارت‌های شغلی در حوزه چرم‌دوزی راهگشای کارم شد و رفته رفته توانستم برای گسترش و رونق کاارگاه، زنان سرپرست خانواری که جویایی کار بودند را به فعالیت در گارگاه چرم‌دوزی تشویق کنم.

وی همچنین به ضرورت حمایت از توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اشاره کرده و می‌گوید: زنان بخش قابل توجهی از جامعه را تشکیل داده‌اند از این رو نقش به‌سزایی در رونق اقتصادی ایفا می‌کنند؛ زنان در کنار فرزندآوری و تربیت فرزند در خانه می‌توانند شغل‌های خانگی را احیا کنند و در به حرکت در آوردن چرخ اقتصادی کشور مؤثر باشند.

جعفرنیا می‌افزاید: علاوه بر راه‌اندازی کارگاه، حدود پنج سال است که در غرب تهران غرفه‌ای راه‌اندازی کرده است و محصولات تولید شده کارگاه شامل کفش، کیف، کمربند، وسایل اداری، جاکارتی و دیگر مصنوعات چرمی را توسط چند نفر از زنان سرپرست خانوار به فروش می‌رساند.

این راهبر شغلی به تلاش‌ها و اقدامات کمیته امداد در حمایت از مشاغل خرد اشاره کرده و ادامه می‌دهد: موفقیت کارگاه‌های کوچک و مشاغل خرد مستلزم فروش محصولات و بازاریابی است و اقدامات و رویکرد اخیر کمیته امداد در حمایت از کارگاه کوچک بسیار ارزنده است.

کد خبر 5176580

منبع: مهر

کلیدواژه: اشتغال بانوان کمیته امداد امام خمینی اشتغال زنان شهرداری تهران ویروس کرونا نوروز بارش باران حاجی فیروز وزارت آموزش و پرورش وضعیت ترافیکی جاده ها ساعت زمین نوروز ۱۴۰۰ سازمان هواشناسی سازمان تامین اجتماعی کنکور پلیس راهور آب و هوا کارگاه چرم دوزی زنان سرپرست راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۲۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران