Web Analytics Made Easy - Statcounter

راضیه محمدی،کارآفرین قزوینی با اشاره به ایجاد اشتغال برای مددجویان کمیته امداد گفت: در کارگاه چرم دوزی ۴۰ نفر از بانوان در رده سنی ۳۰ تا ۴۰ سال که تحت پوشش کمیته امداد هستند فعالیت و درآمدزایی می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ در شرایط کنونی جامعه برخی افراد به دلیل وضع معیشتی دشوار، بی‌سرپرست یا بد سرپرست بودن نمی‌توانند نیازهای اولیه زندگی خود را تامین کنند؛ وظیفه انسانی ما این است که در حد توان اگر کاری از دستمان برمی‌آید، انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مهمترین راه حل‌های کاهش مسئله فقر، توانمندسازی افراد ناتوان و نیازمند در جامعه است که این کار موجب افزایش بهره‌وری از استعدادها و توانایی‌های بالقوه افراد می‌شود.

کمیته امداد از طریق اجرای طرح راهبری شغلی و با کمک کارآفرینان حرفه‌ای، جهادگران کارآفرین و خیران کارآفرین برای مددجویان اشتغال ایجاد می‌کند.

راضیه محمدی، راهبر شغلی 31 ساله و دارای مدرک کارشناسی است که توانسته در روستای ارتش آباد از توابع شهرستان آوج برای 40 نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد ایجاد شغل کند.

این کارآفرین در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین اظهار کرد: با برگزاری دوره آموزشی از سوی کمیته امداد به دلیل اینکه سابقه مربی‌گری در حوزه چرم دوزی بودم به عنوان راهبر شغلی معرفی شدم.

وی با اشاره به اینکه افتتاحیه این کارگاه در هفته دولت آغاز شده است، افزود: این کارگاه از شهریور ماه سال جاری به صورت کارگاه آموزش چرم دوزی شروع به کار کرد و اکنون در کنار آموزش به تولید مقدماتی نیز می‌پردازیم و تا عیدنوروز همین روند ادامه خواهد داشت که پس از این مرحله به صورت پیشرفته فعالیت خواهیم کرد.

هیچ گونه درآمد یا سودی به کمیته امداد تعلق نمی‌گیرد

محمدی با اشاره به ایجاد اشتغال برای مددجویان کمیته امداد بیان کرد: در این کارگاه 40 نفر از بانوان در رده سنی 30 تا 40 سال که تحت پوشش کمیته امداد هستند فعالیت و درآمدزایی می‌کنند.

این راهبر شغلی درباره نحوه فروش تولیدات چرمی، تصریح کرد: از تهران به صورت عمده سفارش می‌گیریم و حتی برخی از افرادی که در این کارگاه فعالیت می‌کنند نیز صفحه کسب و کار خود را در فضای مجازی راه‌اندازی کرده‌اند و از این طریق درآمدزایی می‌کنند البته بیشتر اوقات محصولات را در بازار عرضه می‌کنم و پس از فروش دستمزد بانوان پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: مواد اولیه دوره آموزشی از سوی کمیته امداد به صورت رایگان تامین می‌شد که پس از اتمام این دوره و آغاز کار در کارگاه، مواد اولیه را از تهران با قیمت کمتری خریداری می‌کنیم و چون به صورت عمده از آن‌ها خرید می‌کنیم با ما همکاری می‌کنند.

محمدی بیان کرد: با سرمایه و نیروی اندکی این کارگاه را راه‌اندازی کردیم و بر حسب سفارشات بیشتر، کار خود را گسترش دادیم البته عدم ثبات قیمت و افزایش قیمت روزانه وسایل مورد نیاز، موجب مشکل در کار شده است.

این مربی چرم دوزی گفت: از این کارگاه هیچ گونه درآمد یا سودی به کمیته امداد تعلق نمی‌گیرد مگر اینکه در زمان تولید، مواداولیه از سوی این نهاد تامین شود و پس از فروش فقط هزینه مواد اولیه را به آن‌ها پرداخت می‌کنیم و مابقی هزینه که سود محسوب می‌شود را بین افرادی که در کارگاه مشغول هستند تقسیم می‌کنیم.

این راهبر شغلی اضافه کرد: این کارگاه نوپاست و تحت عنوان دوره مقدماتی فعالیت می‌کند اما اگر از ما حمایت شود قطعا این کار را گسترده‌تر خواهیم کرد.

درآمد بیش از یک میلیونی به مددجویان می‌رسد

وی تاکید کرد: اگر از ما حمایت شود تا بتوانیم با خرید دستگاه چرم دوزی برش‌ها را به صورت لیزری انجام دهیم، می‌توانیم کار را سریع‌تر پیش ببریم و تولید را گسترش دهیم.

محمدی ابراز کرد: راهبران شغلی باید روی شغل‌هایی تمرکز کنند که قابلیت کار در منزل برای بانوان وجود داشته باشد تا آن‌ها بتوانند علاوه‌بر مدیریت فرزندان و خانه‌داری نیز درآمدزایی کنند.

این مربی چرم دوزی تصریح کرد: محیط روستا به گونه‌ای است که امکانات گسترده وجود ندارد و اگر بانوان بخواهند برای آموزش به شهر بیایند قطعا هزینه‌های بسیاری را باید صرف کنند و من با هدف ایجاد شغل و درآمدزایی برای بانوان روستایی شروع به این کار کردم.

این راهبر شغلی بیان کرد: به دلیل اینکه مددجویان حاضر در این کارگاه به تازگی به این کار مشغول شده‌اند میانگین درآمد ماهیانه آن‌ها یک الی یک میلیون و 500 هزار تومان است.

وی افزود: خوشبختانه کمیته امداد بیان کرده است اگر مددجویان بتوانند مدرک پیشرفته چرم دوزی بگیرند، می‌توانند از کمیته امداد برای گسترش کار خود تسهیلات دریافت کنند.

محمدی در پایان گفت: مسئولین اگر از ما حمایت مالی کنند و قیمت‌ها در بازار به ثبات برسد قطعا سود بیشتری از کارگاه برای مددجویان در نظر گرفته می‌شود و خواستار این هستیم که برای ارائه محصولات تولیدی در کارگاه، نمایشگاه برگزار شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: برای مددجویان کمیته امداد راهبر شغلی چرم دوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۱۰۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۴۴۰۹ سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام هرمزگان، حمید باسره اظهار داشت: یکی از اقدامات اثربخش کمیته امداد به منظور توانمند سازی خانواده‌ها نیازمند و کمک به امر ازدواج جوانان، تهیه و تأمین جهیزیه برای نوعروسان تحت حمایت این نهاد است که کمیته امداد هرمزگان نیز در همین راستا طی سال ۱۴۰۲ تعداد چهار هزار و ۴۰۹ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در استان اهدا کرده است.

باسره با بیان اینکه بدون شک حمایت‌های مادی و معنوی خیرین و مردم باعث موفقیت این نهاد در حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه بوده است، افزود: به منظور تأمین این تعداد جهیزیه برای نوعروسان هرمزگانی، در مجموع بیش از ۱۴۳ میلیارد و ۳۲۲ میلیون تومان هزینه شده که از این میزان ۱۲۱ میلیارد و ۲۸۲ میلیون تومان از اعتبارات کمیته امداد و مبلغ ۲۲ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان از محل کمک‌های خیرین و مردم استان در قالب (صدقات، نذورات، زکات و…) تأمین شده است.

این مقام مسؤول یادآور شد: هر سری جهیزیه اهدایی به زوج‌های جوان شامل پنج قلم از اساسی‌ترین لوازم ضروری زندگی نظیر: یخچال، تلویزیون، اجاق‌گاز، ماشین لباسشویی و جاروبرقی بوده که با هدف توسعه و ترویج فرهنگ ازدواج آسان و کمک به کاهش هزینه‌های زوج‌های جوان در ابتدای زندگی مشترکشان به این عزیزان اهدا شده است.

کد خبر 6096936

دیگر خبرها

  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • اهدای ۴۴۰۹ سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است