Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@00:05:07 GMT

دومین بازارچه صنایع دستی در زنجان ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۸۴۸۹

دومین بازارچه صنایع دستی در زنجان ایجاد می‌شود

امیر ارجمند امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: در حال حاضر 12 هزار هنرمند صنایع دستی در استان زنجان فعال هستند که در رشته‌های مختلف مشغول هستند.

وی با اشاره به اینکه ملیله کاری، چاروق دوزی، چاقوسازی، مسگری، قلمزنی، گلیم بافی، گیوه بافی و گیوه‌دوزی از صنایع دستی بومی زنجان است؛ اضافه کرد: صنایع دستی استان در کشور برند است و از کیفیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با بیان اینکه کرونا موجب متضرر شدن بسیاری از هنرمندان در عرصه صنایع دستی شد، افزود: در همین راستا تسهیلات صنایع دستی به هنرمندان پرداخت می‎‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک بازارچه صنایع دستی در استان فعال است، تصریح کرد: برای معرفی بیشتر صنایع دستی استان، دومین بازارچه صنایع دستی هم فعال خواهد شد.

ارجمند افزود: این بازارچه صنایع دستی با 44 باب فروشگاه در بافت مرکزی شهر زنجان ایجاد خواهد شد که طبق برنامه‌ریزی در پیاده‌راه سبزه‌میدان خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با اشاره به اینکه رفاه حال مردم و تقویت اقتصاد هنرمندان صنایع دستی از اهداف راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی است، تصریح کرد: صنایع در اقتصاد یک منطقه نیز دخیل است و صدور مجوز فعالیت بازارچه صنایع‌دستی در شورای فنی صنایع‌دستی استان مصوب و طبق آن عمل می‌شود.

وی یکی از صنایع دستی ارزشمند استان را چرم‌دوزی عنوان کرد و افزود: این روزها ۳۰۰ هنرمند زنجانی به تولید صنایع چرمی روی آورده‌اند که توسعه این صنعت در آینده می‌تواند به رونق اشتغال خانگی کمک شایانی کند.

ارجمند تصریح کرد: در حال حاضر انواع محصولات چرمی دست‌دوز شامل پوستین‌دوزی، زین‌سازی، کفاشی، چاروق دوزی، دلوسازی، جلدسازی و همچنین تزئینات الحاقی به محصولات چرمی مانند سوخت چرم، نقاشی روی چرم، قلم‌زنی روی چرم، نقاشی روی چرم ... با کیفیت و مطابق سلیقه مشتریان در این کارگاه‌ها تولید می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با بیان اینکه ایده‌ها و خلاقیت­‌های نو در صنعت چرم زنجان رونق زیادی یافته و کارآفرینان زنجانی با تلفیق هنر و اقتصاد این صنعت را رونق داده‌اند، اضافه کرد: بیشترین صادرات در حوزه صنعت چرم نیز به کشور‌های ترکیه، آلمان، فرانسه، ایتالیا، عراق و آذربایجان انجام می‌شود.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: میراث فرهنگی گردشگری استان زنجان صنایع دستی مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان زنجان امیر ارجمند مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان زنجان بازارچه صنایع دستی صنایع دستی استان صنایع دستی صنایع دستی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس راه‌اندازی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد عرب با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به ظهور فناوری‌های دیجیتال، بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط و کسب‌و‌کارهای دانش‌بنیان به ضرورت دیجیتالی‌سازی کسب‌وکارشان پی برده‌اند و در همین راستا برگزاری دوره دیجیتال بازاریابی از برنامه‌ها و اولویت‌های توسعه پایدار در روستای تاریخی اصفهک است.

به گفته وی برگزاری دوره‌های دیجیتال بازاریابی در اصفهک در نهایت منجر به این شد تا تعدادی از جوانان و علاقه‌مندان این روستا با همکاری مرکز رشد و فناوری اقدام به راه‌اندازی آنلاین شاپ یا فروشگاه مجازی  کنند که با استقبال خوبی مواجه شد.

عرب خاطرنشان کرد: فعالیت‌های انجام شده در زمینه گردشگری در روستای اصفهک، سازگاری کامل با اهداف و برنامه‌های زیست محیطی دارد و فعالان گردشگری و صنایع دستی و مردم روستا بر این موضوع تأکید دارند.

رئیس اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس تصریح کرد: اقامتگاه‌های بومگردی به طور کامل در این مسیر قدم بر می‌دارند و تولید زباله کم، بازیافت زباله و استفاده از موادی که تجدیدپذیر هستند و آسیب کمی به محیط زیست می‌زنند از اولویت‌ها و برنامه بومگردی در اصفهک است.  

انتهای پیام/251/

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند