Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@20:25:33 GMT

چرم‌دوزی؛ کسب و کاری خانگی و پر درآمد

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۸۲۳۲۹

چرم‌دوزی؛ کسب و کاری خانگی و پر درآمد

​یکی از تولیدکنندگان مصنوعات چرمی در کردستان گفت: «چرم‌دوزی» هنری است که در هر جا و هر مکان همراه خالق خود است و به همین خاطر یک شغل خانگی بسیار مناسب برای افرادی است که فاقد شغل و جویای کار و درآمد هستند.

گلاله اصغری با اشاره به اینکه گستره ارائه کالاهای ساخته شده از چرم بسیار وسیع است، اظهارکرد: انواع کیف چرم، زیورآلات، کف‌پوش‌های چرمی، جاکارتی، تابلوهای ساخته شده از چرم، کمربند و انواع سرسوئیچی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله مهم‌ترین و پرطرفدارترین محصولات تولیدی چرمی است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: خوشبختانه تولیدات دست‌ساز چرمی به دلیل تنوع، پرستیژ، دوام و زیبایی همواره مشتریان خاص خود را دارد.

این تولیدکننده مصنوعات چرمی، با بیان اینکه علاوه بر تنوع در محصول، امروزه با تولید چرم‌های صنعتی می‌توان تنوع رنگ و جنس را نیز در این صنعت دنبال کرد، گفت: محصولات چرمی به‌عنوان یکی از تکمیل کنندگان صنعت مد از جانب دوستداران این حوزه و هم‌چنین افرادی که اعتقاد به استفاده از محصولات باکیفیت دارند، مورد استقبال قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه کردستان یکی از استان‌های مستعد در حوزه تولید محصولات چرمی است، تصریح کرد: خوشبختانه تولیدکنندگان خوش‌سلیقه‌ای در استان حضور دارند که علاوه بر اینکه آموزش‌های لازم را دیده‌اند قادر به انتقال دانسته‌های تجربی و مهارتی خود به افراد مبتدی هستند.

تولید مصنوعات چرمی نیازمند تأمین مواد اولیه ارزان‌قیمت است

اصغری مهم‌ترین شاخصه این رسته شغلی را عدم نیاز به کارگاه و شرایط خاص دانست و ادامه داد: چرم‌دوزی هنری است که در هر جا و هر مکان می‌توان همراه خالق خود باشد و به همین خاطر یک شغل خانگی بسیار مناسب برای افرادی است که جویای شغل هستند.

وی با اعلام اینکه یکی از چالش‌های تولیدکنندگان محصولات دست‌دوز چرمی تهیه مواد اولیه ارزان قیمت و باکیفیت است، گفت: در صورت حمایت نهادهای دولتی و سازمان فنی و حرفه‌ای و صنایع دستی در راستای رفع این مشکل، می‌توان بازار خوبی را در این حوزه از صنایع دستی استان ایجاد کرد.

این تولیدکننده مصنوعات چرمی در کردستان با اشاره به اینکه در صورت فراهم بودن بازار فروش، این شغل می‌تواند یکی از بهترین و پردرآمدترین مشاغل خانگی باشد، افزود: خلاء بازار فروش همواره تولیدکنندگان مصنوعات چرمی را با مشکل روبرو ساخته و بیشتر این افراد ترجیح می‌دهند تا زمانی که سفارش نگرفته‌اند، محصولی را تولید نکنند.

نمایشگاه‌های فصلی و تخصصی صنایع‌دستی بهترین فرصت برای معرفی تولیدات چرمی است

اصغری با گریز به تجربه حضورش در نمایشگاه‌های صنایع دستی گفت: نمایشگاه‌های صنایع دستی یکی از بهترین مراکز برای عرضه و فروش محصولات چرمی است و این قابلیت زمانی که این نمایشگاه در سایر استان‌ها برگزار شود، دوچندان می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه تمرکز بر صنایع دستی و احیا این گنجینه‌های ارزشمند که در حال حاضر در استان آغاز شده است، نقطه عطف خوبی برای تولیدکنندگان این عرصه از صنایع دستی است، خاطرنشان کرد: امید است با فراهم ساختن بازار فروش و تأمین مواد اولیه ارزان قیمت در راستای گسترش این هنر دستی در استان و معرفی آن به سایر نقاط کشور و حتی فراتر از مرزهای ملی گام برداشت. 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کسب و کار چرم کسب و کار خانگی چرم طبیعی محصولات چرمی چرم دوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۸۲۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی

معاون اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، مسعود فرخی اظهار کرد: سومین جلسه کارگروه امنیت گردشگران با حضور نمایندگانی از حوزه سیاسی امنیتی استانداری، کانون اتومبیلرانی و جهانگردی انجمن صنفی دفاتر، انجمن تشکل حرفه‌ای راهنمایان و کارشناسان حوزه گردشگری اداره کل با موضوع بررسی و شناسایی تورهای غیر مجازی که به صورت کلوپ سافاری فعالیت دارند، برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه افراد و یا گروه‌هایی که به صورت غیر مجاز اجرا کننده تورهای کلوپ سافاری هستند از طریق واحد حقوقی پیگیری حقوقی و به پلیس فتا معرفی می‌شوند افزود: آئین نامه‌های مرتبط با کانون اتومبیلرانی و جهانگردی در این جلسه بررسی و بر لزوم رعایت موارد قانونی تاکید شد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی، پیگیری قضائی و شکایات از افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز، معرفی افراد اجرا کننده تورهای غیر مجاز به پلیس فتا به منظور بستن صفحات مجازی و شماره تماس‌های تبلیغاتی آنها و همچنین معرفی این افراد به پلیس اماکن عمومی با هدف بستن فضاهای تبلیغاتی آنان، را از اقدامات این اداره کل در راستای جلوگیری از تورهایی که بدون مجوز قانونی اجرایی می‌شوند دانست.

فرخی گفت: تا کنون سه جلسه تحت عنوان کارگروه امنیت گردشگران برگزار شده که در این کارگروه دستگاه‌های قضائی، انتظامی، نظارتی و ادارات و نهادهای مرتبط عضو هستند.

وی تصریح کرد: تورهای غیرمجاز گردشگری در استان دفتر فیزیکی ندارند و فعالیت‌های آن‌ها به صورت آنلاین و در شبکه‌های اجتماعی انجام می‌شود و لازم است پلیس فتا با آن‌ها برخورد کند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با بیان اینکه متولیان تورهای غیرمجاز شناخت کافی از گردشگری ندارند افزود: این نوع تورها هیچ گونه پوشش بیمه‌ای برای گردشگر قرار نمی‌دهند و در صورتی که در طول سفر مخاطره‌ای برای مسافران پیش بیاید و یا صدمه‌ای ببینند، کسی مسئولیت آن را به عهده نمی‌گیرد.

فرخی تاکید کرد: با تورهای غیرمجاز گردشگری در استان بدون اغماض برخورد جدی خواهد شد.

وی اظهار کرد: امید می‌رود با همکاری نهادهای مربوطه به ویژه اداره نظارت بر اماکن عمومی، پلیس‌راه و فعالان بخش خصوصی شاهد امنیت و رضایتمندی گردشگران و مسافران در منطقه باشیم.

کد خبر 750911

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • ورود هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند