Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی کارآفرین یزدی گفت: در سال حمایت از کالای ایرانی از سنگ‌اندازی‌ها بر سر راه تولید کاسته شود تا شاهد دلسردی تولیدکنندگان نباشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا؛ فاطمه چوپان 34 سال سن دارد و دارای مدرک تحصیلی لیسانس زبان و ادبیات فارسی است. 12 سال پیش ازدواج کرده و در حال حاضر دارای 2 دختر 11 و 9 ساله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانوی یزدی با توجه به اهمیت ایجاد اشتغال به‌ویژه مشاغل خانگی، مدت 7 سال است که با راه‌اندازی کارگاهی کوچک چرم‌دوزی با حداقل امکانات و با تکیه‌بر توان مادی خود مشغول به فعالیت است و در حال حاضر کیف، کمربند، جا کارتی، کاور زیلو و انواع محصولات چرمی را تولید می‌کند و علاوه بر این توانسته است تعدادی از بانوان را مشغول به کار کند.

این بانوی کارآفرین در گفتگو با خبرنگار یزدرسا خاطرنشان کرد: حدود 7 سال پیش در یک دوره 15 روزه آموزش چرم‌دوزی شرکت کردم و احساس کردم می‌توانم در این زمینه موفق شوم.

وی ادامه داد: بعدازآن به‌صورت جدی در 2 دوره چرم‌دوزی با دست و معرق چرم شرکت و مدرک آن را اخذ کردم. با تشویق دوستان کارت صنعتگری را از اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گرفتم تا با استفاده از آن بتوانم کارگاه چرم‌دوزی را راه‌اندازی کنم.

چوپان با بیان اینکه با 500 هزار تومان سرمایه کار را شروع کردم، تصریح کرد: با 3 نیرو کارگاه را راه‌اندازی کردیم؛ در ابتدا کارهایمان به‌صورت دست‌دوز بود، بعد از مدتی وام 15 میلیون تومانی گرفته و توانستم دو چرخ چرم‌دوزی را خریداری کنم.

این بانوی تولیدکننده اذعان کرد: در حال حاضر 7 نیروی ثابت و 10 نیروی کمکی برای مواقعی که سفارش‌های زیادی داشته باشیم، در کارگاه مشغول‌اند.

وی در مورد تأثیر فعالیت اقتصادی در روحیه‌اش گفت: از همان ابتدا به خاطر غلبه بر افسردگی زایمان به کلاس چرم‌دوزی رفتم؛ هیچ‌گاه یکجا نشستن و بیکاری را دوست نداشتم و قبل از آن‌هم خیاطی و بافتنی انجام می‌دادم.

چوپان افزود: به بانوان توصیه می‌کنم تا حد ممکن نگذارند وقتشان به بطالت بگذرد؛ نمی‌گویم حتماً به درامد زایی برسند بلکه در هر زمینه‌ای که می‌توانند از وقت خود به نحو احسن استفاده کنند.

وی با ابراز خرسندی از اینکه توانسته است به‌فرمان مقام معظم رهبری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام بردارد، اظهار کرد: خوشحالم و به خود افتخار می‌کنم که توانسته‌ام یک‌گوشه‌ای از کار را گرفته و به اقتصاد مقاومتی کمک کنم.

وی در خصوص مشکلات موجود بر سر راه تولید گفت: تاکنون موفق نشده‌ام خود و نیروهایم را بیمه کنم؛ علیرغم اینکه بیمه صنایع‌دستی در مجلس تصویب شد، با پیگیری‌های انجام شده هنوز این امر برای ما محقق نشده و جواب درست‌وحسابی نگرفته‌ایم.

چوپان با اشاره به اینکه میزان تولید مشخصی نداریم و به میزان سفارش مشتری بستگی دارد، خاطرنشان کرد: شرکت در نمایشگاه در استان‌های مختلف بهترین تبلیغ برای محصولاتمان بوده است؛ البته بازاریابی‌های مختلفی انجام می‌دهیم.

بانوی کارآفرین یزدی با بیان اینکه کیفیت بالای کار بهترین عامل جذب مشتری است، گفت: سعی می‌کنیم کار را با بهترین کیفیت انجام دهیم و این باعث شده که مشتری برایمان مشتری‌های دیگری بیاورد.

وی در خصوص برنامه‌های آتی اذعان کرد: درصدد هستیم که کارگاه را توسعه دهیم؛ 6 ماه است که درخواست وام کرده‌ایم اما هنوز موفق به اخذ آن نشده‌ایم.

این بانوی کارآفرین در خصوص عمده مشکلات تولیدکنندگان تصریح کرد: مشکلات که زیاد است؛ واقعیت این است که مسئولان ما را حمایت می‌کنند و با درخواست وام ما موافقت می‌کنند؛ اما سنگ‌اندازی‌هایی که در راه اخذ وام می‌شود، موجب دلسردی تولیدکنندگان خواهد شد.

چوپان «حمایت از تولید ملی» را راه در رو برای خروج از بحران اقتصادی عنوان کرد و افزود: جلوگیری از واردکردن اجناس بی‌کیفیت کشورهای دیگر خیلی از مشکلات را حل خواهد کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۷۵۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری