Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@18:57:48 GMT

هنری که حمایت می خواهد/ ضرورت دوره تنفس برای وام اشتغالزایی

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۸۲۶۵۲

هنری که حمایت می خواهد/ ضرورت دوره تنفس برای وام اشتغالزایی

تولید کننده محصولات چرم دست دوز در شهر فاروج، چرم دوزی کیف، پادری و فرش را با سرمایه شخصی خودش آغاز کرده و حالا توانسته به سودآوری برسد اما برای اینکه به نقطه تثبیت برسد، تسهیلات بانکی گرفته اما این نوع از تسهیلات دوره تنفس نداشت و این بانوی هنرمند می بایست آنها را با اقساط بالا پس دهد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، زهرا رجعتی، بانوی اهل شهر فاروج از جمله تولیدکنندگان عرصه هنر و صنعت در خراسان شمالی است که یکی از تولیدات سنتی و پیشین این خطه را در قالبی نوین، زنده کرده و آن را به فرصتی شغلی برای خود و چند بانوی دیگر در شهر فاروج تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانوی فاروجی هر چند فارغ التحصیل رشته معماری است، اما به دلیل علاقه اش به هنر همچنین نبود فضای کار در این رشته در شهرش، سه سال قبل تصمیم گرفت تا پیشینه چرم دوزی در قالب دوخت چاروق را به چرم دوزی دوخت کیف، پادری و فرش دست دوز تغییر فرم دهد.

این بانو که این نوع دوخت را نه در کنار استاد کار بلکه ازطریق دیدن فیلم های آموزشی و کسب اطلاعات از طریق اینترنت آموخته است، بنای کار خود را بر تولیدات کیفی و متنوع قرار داده است تا بتواند در رقابت با سایر محصولات مشابه در بازار، نظر مشتریان را جلب کند.

حال که تولیدات او پس از دو سال فعالیت تازه به سود دهی رسیده است، این بانوی هنرمند و صنعتگر استان خواستار است تا مسئولان برای حفظ تولیدات و فرصت های اشتغال ایجاد شده در استان کمک کنند تا موانع پیش روی تولید به ویژه در زمینه تسهیلات بانکی را مرتفع کنند.

در همین باره دفتر پایگاه خبری تحلیلی عصر اترک با این بانوی تولید کننده اهل شهر فاروج از استان خراسان شمالی به گفت و گوپرداخته است که می خوانید.

چطور شد که به این رشته هنری و صنعتی گرایش پیدا کردید؟

دلیل اصلی علاقه ام به چرم دوزی در همان رشته تحصیلی ام، رشته معماری بوجود آمد، چون در این رشته تحصیلی دانشجویان واحدهای درسی مرتبط با هنر را هم می گذرانند، پس از آن با توجه به بازار کار این نوع از تولید و علاقه ای که به این هنر داشتم چرم دوزی را انتخاب کردم.

آیا در شهر فاروج، چرم دوزی یک پیشینه ای دارد؟

 در این باره باید بگویم که از گذشته در شهر قوچان که همجوار شهرستان فاروج است، چاروق دوزی انجاتم می شد و چون فاروج و قوچان به هم نزدیک هستند با چرم دوزی آشنا شدم.

 چگونه این هنر را آموختید؟

من در این زمینه، آموزشی در کنار استاد کار ندیده ام بلکه به صورت تجربی، از طریق اینترنت و دیدن فیلم های آموزشی این هنر را آموختم.

 به طور کلی در زمینه چرم دوزی چه محصولی را تولید می کنید؟

عمده فعالیت من در زمینه دوخت کیف چرمی است که البته پادری و فرش های چرمی براساس سفارش مشتریان هم تولید می کنم.

آیا در حال حاضر فعالیت شما به صورت کارگاهی است؟

من به صورت غیر مستقیم دوزنده دارم، یعنی دوزندگان من در کارگاه فعالیت نمی کنند بلکه به آنها سفارش کار را تحویل می دهم و آنها محصول را تولید می کنند.

این را هم بگویم که کارهایم دست دوز هستند.

چند نفر دوزنده با شما همکاری می کنند؟

من کارهای برش شده را میان سه نفر اصلی تقسیم می کنند تا دوزندگی را انجام دهند.

 پوست چه نوع دامی را برای تولید محصول نهایی خود استفاده می کنید؟

چرم طبیعی گاو، بز و شترمرغ.

مشتریان اصلی شما چه کسانی هستند؟

بیشتر در نمایشگاه های سراسری به ویژه در نمایشگاه های داخلی و بین المللی که در شهر مشهد برگزار می شوند، شرکت می کنم.

 آیا به طور کلی از وضعیت کنونی فروش محصولات خود راضی هستید؟

فعلا در مرحله سرمایه گذاری هستم چون فقط سه سال است از آغاز این فعالیتم می گذرد.

این را هم بگویم که فقط طی یک سال اخیر است که کار من از آب و گل درآمده است و تازه دخل و خرج من با هم برابر شده و به سود نشسته است.

تفاوت کار تولیدی شما با دیگر استان ها از جمله شهر مشهد به لحاظ رقابتی پذیری چیست؟

کار دست دوز در بازار زیاد است اما کیفیت حرف اصلی را می زند.

مشتریان من به کیفیت محصولاتم اعتماد کرده اند که سفارش تولید به من می دهند.

همچنین من از طریق فضای مجازی محصولاتم را به دیگر مشتریان معرفی می کنم.

قیمت محصولات شما در بازار چقدر رقابت پذیر است؟

خیلی زیاد، اختلاف قیمت محصول من با دیگر محصولات مشابه که تولید می شوند، آنقدر چشم گیر است که مشتریانم از قیمت هایم راضی هستند.

برای ماندگاری این فعالیت تولیدی خود به چه حمایت هایی احتیاج دارید؟

یکی از مهمترین حمایت های مورد نیازم، حمایت مالی است.

من اینکار را با سرمایه شخصی خودم آغاز کردم اما برای ادامه کار تا به نقطه تثبیت برسم تسهیلات بانکی گرفتم اما این نوع از تسهیلات دوره تنفس نداشت و من می بایست آنها را با اقساط بالا پس می دادم و این در حالی است که تولید کننده به یک دوره تنفسی برای آغاز بازپرداخت هایش احتیاج دارد.

همچنین این را هم بگویم که برای اینکه تولید کننده از محل سود فروش محصولات خود بتواند وام های بانکی اش را که بابت تولید گرفته است را پس بدهد و اگر با فشار مالی مواجه شود، ممکن است، مجبور به ترک کار می شود.

حرف آخر؟

مسئولان، فقط حمایت.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۲۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد

روز جمعه، ۱۴ اردیبهشت ماه، سومین دوره مسابقات کیدکد با هدف شناسایی دانش‌آموزان مستعد در زمینه برنامه‌نویسی و رباتیک در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

این دوره از مسابقات با حمایت روبیکا و حضور ۲۱۵۰ دانش‌آموز از سنین ۷ تا ۱۷ سال از سرتاسر ایران برگزار شد. هدف این رویداد ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی وکشف و پرورش استعدادهای دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک بود. این رقابت‌ها به‌صورت زنده از سوپراپلیکیشن روبیکا پخش شد.

در سومین دوره کیدکد شرکت‌کننده‌ها در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن‌سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه‌نویسی بر روی سخت افزار(IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO به رقابت پرداختند.

در پایان دانش‌آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد. نتایج نهایی این دوره از مسابقات در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه طی مراسم اختتامیه اعلام خواهد شد. در مراسم اختتامیه که با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار می‌شود، از برندگان تقدیر به عمل خواهد آمد.

روابط عمومی روبیکا در مورد هدف حمایت از رویداد «کیدکد» گفت: «پلتفرم روبیکا در سال جاری سیاست‌های جدیدی را برای حمایت از کسب و کارهای نوین و دیجیتال پیش رو گرفته است و با شعار «زندگی دیجیتال با روبیکا» تلاش می‌کند تا سرویس های متنوعی را به این سوپراپلیکیشن اضافه کند. بدون شک، حمایت از نسل آینده‌ساز کارآفرین و متخصص، از مسئولیت‌ها و وظایف روبیکا است و ما در این راستا تمام همت و تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.»

دیگر خبرها

  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • اعلام زمان برگزاری هفتمین اشکوره فرهنگی هنری حسینی در آمل
  • جشنواره ملی اشکواره حسینی به دور هفتم رسید
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد